نصب وردپرس روي هاست

وردپرس، محبوب‌ترين پلتفرم براي توسعه وبسايت‌ها است كه به طوري كه قريب به اتفاق 59 درصد از تمام سايت‌هاي موجود وب از اين سيستم مديريت محتوا استفاده مي‌كنند. محبوبيت وردپرس بيشتر به دليل رابط كاربري ساده آن و ارائه سهولت استفاده از افزونه‌ها براي عملكرد و پشتيباني طولاني است. علاوه بر اين، شما همچنين مي‌توانيد از هزاران تم رايگان وردپرس استفاده كنيد تا وبسايت خود را زيبا و خيره كننده نشان دهيد. پس با اين همه مزايا، امروز زمان آن است كه «نصب وردپرس روي هاست» را آموزش ببينيد.

نحوه نصب وردپرس روي هاست

نصب وردپرس بر روي سرور ميزبان شما مي‌تواند به روش‌هاي مختلفي انجام شود. اگرچه، هميشه توصيه مي‌شود كه فراند نصب را به صورت دستي انجام دهيد زيرا ايمن‌تر است. مراحل راه اندازي وردپرس به صورت دستي بر روي سرور ميزبان به شرح زير است:

1- بسته وردپرس را دانلود كنيد

ابتدا بايد بسته وردپرس را از لينك «https://wordpress.org/download» دانلود كنيد.

2- بسته را در ‌هاست خود آپلود كنيد. اين امكان را داريد تا به سه روش زير آپلود را انجام دهيد.

  • آپلود از طريق  FTP(پروتكل انتقال فايل)
  • آپلود از طريق مديريت فايل
  • آپلود از طريق SSH (Secure Socket Shell)

3- پايگاه دادهMySQL  را ايجاد كنيد

براي اين كار، به دسترسي دايركت ادمين يا سي پنل هاست خود نياز داريد. وردپرس معمولاً تمام اطلاعات را در يك پايگاه داده ذخيره مي‌كند. يك پايگاه داده را مي‌توان به عنوان يك انبار براي تمام محتوايي كه يك بازديدكننده در وبسايت شما مشاهده مي‌كند، در نظر گرفت. پايگاه داده مي‌تواند فايل‌هاي متني، قالب‌هاي وردپرس، افزونه‌ها و ساير موارد را در خود ذخيره كند. براي ذخيره سازي اطلاعات بايد پايگاه داده خود را به روش‌ها زير ايجاد كنيد:

1-     وارد سي پنل خود شويد.

2-     معمولاً در قسمت «Database» بخشي به نام «MySQL Database Wizard» وجود دارد. روي اين بخش كليك كنيد.

3-     يك پايگاه داده ايجاد كرده و نام پايگاه داده را وارد كنيد و سپس روي «Next Step» كليك كنيد.

4-     «Users Database» را ايجاد و نام كاربري و رمز عبور را وارد كنيد. روي « Create User» كليك كنيد.

5-     يوزر را به پايگاه داده اضافه كنيد. پس از اين، به گزينه «Privilege» هدايت خواهيد شد. با توجه به نياز خود گزينه‌ها را انتخاب كنيد. اگر در حال ايجاد يك حساب مديريت هستيد، تمام موارد را انتخاب كنيد.

6-     نام پايگاه داده، نام كاربري و رمز عبور را در يك فايل متني جداگانه يادداشت كرده و در يك پوشه امن ذخيره كنيد.

4- مشخصات را در وردپرس پر كنيد

براي اتصال پايگاه داده خود به وردپرس، بايد جزئيات مرحله سه را در وردپرس نيز پر كنيد. بياييد ببينيم اين كار چگونه انجام مي‌شود:

1-     به محض اينكه وردپرس را در مرورگر خود راه اندازي مي‌كنيد، وردپرس جزئيات لازم براي اتصال به پايگاه داده را مي‌خواهد. نام پايگاه داده‌اي كه قبلاً ايجاد كرده بوديد را وارد كنيد.

2-     نام كاربري پايگاه داده را وارد كنيد.

3-     رمز عبور پايگاه داده را وارد كنيد. شما بايد از يك رمز عبور طولاني و دشوار براي پايگاه داده استفاده كنيد. براي اين كار، مي‌توانيد از «Passwords Generator» استفاده كنيد كه حروف، اعداد و كاراكترهاي ويژه‌اي را براي تشكيل يك رمز عبور قوي تركيب مي‌كند.

4-     هاست پايگاه داده را انتخاب كنيد. مي‌توانيد اين اطلاعات را از ميزبان وب خود دريافت كنيد.

5-     پيشنهاد مي‌كنيم بخش «Table Prefix» شامل پيشوند «wp» باشد. استفاده از يك پيشوند متفاوت، پايگاه داده شما را ايمن‌تر مي‌كند و حدس زدن آن را براي هكرها دشوار مي‌سازد.

5- نصب وردپرس را اجرا كنيد

شما مراحل اوليه را با موفقيت انجام داديد و اكنون بايد دكمه نهايي را فشار دهيد. پس از اين مرحله، مي‌توانيد يكي از بهترين تم‌هاي وبلاگ وردپرس را راه اندازي كنيد و ظاهر سايت خود را روي وب ببينيد. آخرين كار اجراي اسكريپت نصب از صفحه نصب است. اين امكان را داريد اسكريپت را با استفاده از يكي از ‌URL‌هاي زير پيدا كنيد:

  • http://yourdomain.com/wp-admin/install.php
  • http://yourdomain.com/blog/wp-admin/install.php

لينك «yourdomain.com» را در URL‌هاي بالا و به جاي نام دامنه واقعي خود جايگزين كنيد. پس از اين كار، صفحه‌اي با اين مضمون « Welcome to the famous five minute WordPress installation process» نمايش داده مي‌شود.

كلام آخر

تهيه هاست وردپرس با آپتايم بالا تنها در عرض چند دقيقه انجام مي‌شود. پس از نصب موفقيت آميز وردپرس، مي‌توانيد از يك قالب زيبا و كاربردي استفاده كنيد. پس از نصب قالب مورد علاقه خود، اكنون مي‌توانيد شروع به توليد محتوا و انتشار آن در وبسايت خود كنيد.

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.