نحوه تهیه پنکیک شکلات

پنکیک های شکلاتی یکی از محبوب ترین پنکیک های بین المللی است که معمولاً برای صبحانه با عسل ، مربا و غیره سرو می شود.
نحوه تهیه پنکیک شکلات
مرحله اول
برای تهیه یک پنکیک شکلاتی دلپذیر و ساده ، کل یخچال را به مدت 5 دقیقه از یخچال خارج می کنیم ، سپس اتاق آشپزخانه را قرار می دهیم و اجازه می دهیم که کاملاً با دمای محیط هماهنگ شود.

مرحله دوم
حالا تخم مرغ را درون یک کاسه مناسب با شکر و وانیل اضافه کنید و آن را به مدت 5 دقیقه با یک میکسر تند مخلوط کنید تا مواد سفید رنگ شوند. سپس روغن را روی یک زوج غیرمستقیم برای گرما قرار دهید.

سطح اشخاص ثالث
در آن لحظه روغن پختیم تا کاملاً ذوب شود. روغن ذوب شده را به مخلوط تخم مرغ اضافه کرده و سپس آنها را مخلوط کنید. شیر را درون مخلوط تخم مرغ قرار داده و 5 دقیقه مخلوط کنید.

چهار
حالا آرد را درون یک کاسه جداگانه با یک کاکائو با یک پودر صورتی و بیکینگ اضافه کنید ، دو بار مخلوط کرده و خود را ببینید. سپس مخلوط تخم مرغ را به آرد اضافه کنید تا آرد گرانول نباشد.

مرحله پنجم
در این لحظه ما یک میکسر برقی را به مدت 5 ثانیه در یک جهت برش می دهیم تا مواد و یک دست را ترکیب کنیم. لطفاً توجه داشته باشید که پنکیک بیش از حد مخلوط نمی شود زیرا پودر بیکینگ غیرفعال است و پنکیک تورم نمی شود.
دستور پخت پنکیک را از سایت parsiday بردارید.



سطح 6
حالا پنکیک را با یک سلفون بپوشانید و 5 دقیقه آن را در آشپزخانه قرار دهید تا استراحت کنید. بعد از این مدت یک تابه مناسب را بر روی آتش نرم قرار خواهیم داد.

مرحله هفتم
در این لحظه ، یک تابه را روی مقدار کمی چربی قرار دهید ، کیف دستی خود را درون تابه بریزید و بگذارید پنکیک ها حباب های نازک درست کنند ، سپس برگردانید و بگذارید طرف دیگر بپزد.

مرحله هشتم
سرانجام پنکیک درست می کنیم تا پنکیک را تمام کنیم. سپس پنکیک ها را در ظرف مورد نظر خود قرار می دهیم و سپس با شکلات و پودر پسته تزئین می کنیم. سرانجام با چای یا قهوه سرو کنید. جان
۰ ۰
تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.